Nieuwsbrief 2024

Namens alle medewerkers wensen wij iedereen de beste wensen voor 2024!

 Nieuwe praktijknaam: Huisartsenpraktijk Bles Poels en Aarntzen

Per 1 januari 2024 is Sabrina Aarntzen tot de maatschap van Carla Bles en Patrick Poels toegetreden. Vanaf nu wordt niet alleen de patiëntenzorg maar ook de organisatie van de praktijk en alles wat daarbij komt kijken, door deze drie artsen gedeeld. Sabrina Aarntzen is geen onbekende, ze werkt al bijna 10 jaar met veel plezier in de praktijk.

 Ander nieuws van het team

Afgelopen november is Miranda van Hunnik gestart als PO-Jeugd. Miranda ziet namens de gemeente Lingewaard als eerste alle kinderen waarbij er een zorgvraag of probleem is in de opvoeding of het geestelijk welzijn. Haar werkdagen zijn dinsdagmiddag en donderdagmiddag.

In december is ook Eveline Oom ons team komen versterken. Eveline is praktijkondersteuner Somatiek. Ze houdt op woensdag spreekuur voor patiënten die bekend zijn met hoge bloeddruk, suikerziekte, astma of COPD. 

Assistente Sophie von Weiler heeft in 2023 bij ons ingevallen i.v.m. het zwangerschapsverlof van Demi. In 2024 blijft zij bij ons op de dinsdag en woensdag werken.

Doktersassistente in opleiding Anne-Marie Huting heeft haar stage met succes afgerond. Zij blijft op de maandagochtend, donderdag en vrijdag bij ons werken.

In december is huisarts Josanne Steenbergen bevallen van een gezonde dochter. Zij komt in april weer terug. Op dit moment wordt ze vervangen door huisarts Maurits van Lamoen.

 

Reizigersadvisering

Gaat u binnenkort op reis? U kunt voor de meeste adviezen en zo nodig vaccinaties terecht bij ons. Huisartsenpraktijk Bles Poels en Aarntzen is een erkend vaccinatiecentrum. https://blespoels.onzehuisartsen.nl/diensten/reisvaccinaties/

 Vragen of suggesties

Heeft u nog vragen of suggesties voor onderwerpen in een van onze nieuwsbrieven? We horen het graag (info@blespoelsaarntzen.nl)

 Hartelijke groet,

Team Huisartsenpraktijk Bles Poels en Aarntzen