Huisartsenpraktijk Bles Poels en Aarntzen biedt huisartsenzorg aan bewoners van de wijken Loovelden en Zilverkamp in Huissen. De praktijk is een maatschap van drie huisartsen. Daarnaast werkt er een vaste huisarts in de praktijk. De huisartsen worden ondersteund door een enthousiast team van vijf assistentes, vijf praktijkondersteuners, een praktijkmanager en een schoonmaakster. De huisartsenpraktijk is 49 jaar geleden gestart door huisarts van Helvoort (10 februari 1975).

De praktijk maakt deel uit van het Academisch Huisartsen Netwerk Radboudumc. Door deelname aan onderzoek en door het verzorgen van onderwijs aan jonge dokters kunnen wij nieuwe inzichten of zorgideeen vroegtijdig aanbieden. De praktijk is gehuisvest in Medisch Centrum Loovelden op de begane grond van een WoonZorgComplex aan de Plaza. In het Medisch Centrum werken 15 soorten hulpverleners prettig samen. Er zijn ruime openingstijden voor bloedafnames en medicijnen ophalen bij de apotheek (oa. een 24/7 medicijnautomaat). Met de naastgelegen brede Basisschool de Boemerang verzorgen we onderwijsmomenten op school, EHBO en een jaarlijkse Hardloopwedstrijd (Looveldenloop).

De praktijk werkt volgens de richtlijnen en geldende standaarden van de beroepsgroep. De praktijk voldoet aan geldende wetgeving.

Alle huisartsen verrichten kleine chirurgische ingrepen, naast het hechten van wonden, zoals het weghalen van bijvoorbeeld moedervlekken of steelwratjes.

Naast de basis huisartsenzorg, die in iedere huisartsenpraktijk geboden wordt, levert onze praktijk ook extra zorg. Deze extra zorg vraagt een extra expertise en interesse van de huisarts. Het zijn unieke kwaliteiten, waarvoor je daarom niet bij elke huisarts terecht kan.

Tevens kent de praktijk een regionaal spreekuur voor patiënten met klachten van het beweegapparaat. Hiervoor kunt u, na verwijzing, terecht bij C. Bles

Onze praktijk is aangesloten bij Onze Huisartsen in Velp. Hiervan krijgen wij ondersteuning om zorg voor chronische aandoeningen goed te organiseren.

De praktijk gebruikt een mooi kwaliteitssysteem om verantwoorde zorg te leveren. Driejaarlijks wordt de praktijk extern gevisiteerd door NPA (laatste audit 2021).

Bekijk de huisregels